Boşanacakları iddia edilmişti. Anıl Altan ve Pelin Akil çifti hamilelik iddialarıyla gündem oldu

TAKİP ET

Anıl Altan ve Pelin Akil çifti, sık sık boşanma iddialarıyla gündeme geliyordu. Akil, "Boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok" demişti. Ünlü oyuncu şimdi de hamilelik iddiaları hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Anıl Altan ve Pelin Akil çifti, sık sık boşanma iddialarıyla gündeme geliyordu. Akil, "Boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok" demişti. Ünlü oyuncu şimdi de hamilelik iddiaları hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Arka Sıradakiler dizisinin setinde tanışan Anıl Altan ve Pelin Akil çifti, 2016 yılında nikah masasına oturdu.

2019'da Alin ve Lina adında ikiz bebeklerini kucağına alan çift, ayrılık kararı aldıkları iddialarıyla magazin gündeminde yer almıştı.

"BOŞANMA GİBİ DURUMUMUZ ŞU ANDA YOK"

Pelin Akil, "Genelde dediğiniz, ilk defa tek görüyorsunuz. Bunu ispatlamak için bir şey yapmaya gerek yok. Her şey ortada. Tabii ki tartışmalarımız oluyor. Bunlar kulaktan kulağa farklı lanse ediliyor ama öyle boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok. Her şey yolunda..." açıklamasında bulunmuştu.

"NİYETİM YOK"

Ayrılık iddialarının ardından Pelin Akil'in hamile olduğu iddiası gündeme geldi. Akil, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda "Ha bi de bugünün de haberi 'Pelin Akil hamile' Buradan da açıklayayım, değilim. Niyetim de yok. Gibi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi