Ceyda Düvenci aşka geldi. Güçlü Mete ile pozlarını paylaştı

TAKİP ET

Geçtiğimiz yıl meslektaşı Bülent Şakrak ile olan 8 yıllık evliliğini tek celsede bitirerek magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, yeni sevgilisi Güçlü Mete ile Nükhet Duru'nun doğum gününden pozlarını paylaştı.

Geçtiğimiz yıl meslektaşı Bülent Şakrak ile olan 8 yıllık evliliğini tek celsede bitirerek magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, yeni sevgilisi Güçlü Mete ile Nükhet Duru'nun doğum gününden pozlarını paylaştı

Geçtiğimiz yıl meslektaşı Büent Şakrak ile olan 8 yıllık evliliğini tek celsede bitirerek magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, yeni sevgilisi Güçlü Mete ile Nükhet Duru'nun doğum gününden pozlarını paylaştı.

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak ile olan 8 yıllık evliliğini geçen yaz tek celsede bitirmişti. 

Ceyda Düvenci, Ebru Cündübeyoğlu'nun eski eşi Güçlü Mete ile aşk yaşamaya başlamış, Bülent Şakrak'ın evliliğini Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı oyuncu Esra Akpınar yüzünden bitirdiği ortaya çıkmıştı.

GÜÇLÜ METE İLE AŞK YAŞIYOR

Boşanmanın ardından kalbini dinlendiren Ceyda Düvenci ünlü radyocu Güçlü Mete ile dolu dizgin bir aşk yaşamaya başladı 

Geçtiğimiz günlerde aşkını sosyal medya üzerinden haykıran Düvenci, Nükhet Duru'nun doğum gününe gitti.

Nükhet Duru’nun doğum gününe sevgilisi Güçlü Mete ile katılan Ceyda Düvenci, sevgilisiyle pozlarını Instagram hesabından paylaştı.

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi