CHP İzmir bayramlaştı

TAKİP ET

CHP İzmir'de bayramlaşma töreni Kültürpark'ta düzenlendi. Törene CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, milletvekilleri ve ilçe belediye başkan adayları katıldı.

Bayramlaşma töreninde CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu: “Bugün her iki bayramı birlikte yaşıyoruz. Bizler örgütün yöneticileri olarak hiçbir arkadaşımızı dışarıda bırakmadan çalışmalara davet etmeliyiz. Bu bayramda seçim sonrasında bizden kırgınlıklar, küskünlükler, kavgalar bekleyenler avuçlarını yaladılar. Bundan sonra da belediye başkanları ve örgütle aramızda dargınlık olacağını düşünenler avuçlarını yalayacaklar. Bizler bir olacağız, diri olacağız ve kazanacağız. 1 Nisan sabahı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay, İzmir il örgütünü ziyaretinde demişti ki, ' 1 Nisan iktidara yürüyüşümüzün ilk günü'. Bugün 5 Nisan iktidara yürüyüşümüzün 5'inci günüdür. Bu bayramdan sonra basmadık toprak girilmedik, ev sıkılmadık, el bırakmayacağız. İktidarın ışığı görüldü. İktidarın ışığını bizer gösteren Genel Başkanımız Özgür Özel'e, MYK'larımıza, vekillerimize, ilçe başkanlarımıza ve örgütümüze tüm İzmirliler adına gönülden teşekkür ediyoruz. 5 gün önce 23 belediye başkanımız vardı, şimdi 29 CHP'li belediye başkanlarımız var. Seçilen tüm başkanlarımızı kutluyoruz. Hiçbir zaman unutmayacağız, onlar bizimkiler... Biz  bizimkileri her zaman koruyacağız. Hiçbir yerde eleştirilmelerine izin vermeyeceğiz. Bizimkiler güzel işler yapacaklar. Bizimkilerin yaptığı işleri dosta düşmana anlatmak örgütün işidir. Bundan sonra da yapılacak çalışmalarda belediye başkanlarımızla omuz omuza yürüyeceğiz. Bu bir bayramlaşma olduğu gibi belediye başkanlarımızı kutladığımız bir bayramlaşmadır. Hiçbirimizin ayrısı gayrısı yok. Omuz omuza tek bir hedefe odaklanacağız. Bana göre, 2 yıl içinde Cemil Başkanımıza göre 1 yıl içinde iktidar erken seçim isteyecek. Tek hedefimiz var o da iktidar. O gün geldiğinde başarmak için çok çalışacağız. Daha çok ter dökeceğiz. Hep birlikte iktidara yürüyoruz. Omuz omuza iktidara yürüyoruz. Şimdi CHP zamanı" dedi.

"DESTAN YAZACAĞIZ"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay: “"Artık bağırmayı bırakalım. Bağırmadan, sevgi ile muhabbet ile konuşalım. Çünkü gerçekten içimizde büyük bir kıvanç var. 31 Mart seçimleri bizim izmir'den hiçbir şüphe duymadığımız seçimlerdi. 30 ilçeden 28'ini kazandık. Diğer 2 ilçeyi küçük fark ile kaybettik. Bence bu büyük bir başarıdır. Bu başarı örgütündür. Bu bir gurur tablosuysa bu tabloyu oluşturan sizsiniz. Bize bu görevi layık gördüğünüz için teşekkür ediyoruz. Bizleri itip kaktıkları günlerde arkamızda durduğunuz için teşekkür ediyoruz. CHP'yi toplum gözünde küçültmeye çalıştıkları günlerde partimizin yanında durduğunuz için teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımla birlikte önümüzdeki 5 yılda destan yazacağız. Öylesine başarılı bir hizmet ortaya koyacağız ki bundan sonra kimse CHP'li belediyelerin başarısı hakkında olumsuz söz edemeyecek. Seçimden önceki günlerde bizler için koşturan hiç kimseyi asla unutmayacağız. İzmir'e dair hayalimiz İzmir'in demokrasinin, eşitliğin, adaletin kenti olması. Kimsenin aç kalmadığı, kimsenin sokakta yatmadığı bir İzmir için çalışacağız. İzmir'i altyapısı, üst yapısıyla her şeyi ile layık olduğu şekile getireceğiz. İktidar gelece kadar bu toplumda kimsenin mağdur olmaması için sosyal demokrat belediyeciliği de onurla gerçekleştireceğiz" ifadelerine yer verdi.