CHP'li Taşdemir'den gençlere iş vaadi

TAKİP ET

Menderesli gençlerin iş ihtiyacına vurgu yapan CHP Menderes Belediye Başkan aday adayı Mesut Taşdemir, "Özellikle okulunu bitirmiş, fakat iş bulamamış gençlerimizin saha analizini yapacağız" dedi.

Esra Açıkyıldız/ İzmir Gündemi CHP İzmir için adaylık sürecinde hangi ilçelerde,  kimlerin adaylaşacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Yerel seçimlerin son düzlüğüne yaklaşırken İzmir CHP aday adayları ilçelerdeki çalışmalarına son hız devam ediyor. CHP'li Menderes Belediye Başkan aday adayı Mesut Taşdemir'in gençler için vaatleri dikkat çekti. Taşdemir, adaylaştığı takdirde Menderes'te,  işsiz gençlerin saha analizinin yapılacağını söyleyerek gençlere önemli vaatlerde bulundu.

"ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"

Gençlerin spor ve sosyalleşme ihtiyaçları için elinden gelen her şeyi yapacağını söyleyen Taşdemir, "İlçemizde ciddi bir nüfus artışı söz konusudur. Bunun da büyük bir oranını gençler oluşturmaktadır. Gençlerin her yaş kategorisinde çeşitli ihtiyaçları var. Bunlar ilçedeki modern Türkiye görünümünü sağlamak için gerek spor, gerek sosyalleşme tiyatro sanat gibi ekip çalışmasını gerektiren ve insanların sosyalleşmesinde katkı sağlayan, kişisel gelişim alanında elimizden gelen her şeyi yapacağız. Aynı zamanda mevcut olan yapıları da destekleyeceğiz"

"GENÇLERİMİZİ MESLEK SAHİBİ YAPACAĞIZ"

Meslek edinme projeleri kapsamında okulunu bitirmiş gençlere iş imkanı vaadinde bulunan CHP'Li Taşdemir, "Bununla birlikte özellikle okulunu bitirmiş, fakat iş bulamamış gençlerimizin saha analizini yapacağız. Mevcut oldukları eğitimlerine uygun bir meslek edindirme projeleri kapsamında gençlerimizi meslek sahibi yapacağız. Menderes'te veyahut İzmir'in farklı bölgelerinde bulunan müesseselerde bu arkadaşlarımızın iş sahibi olmalarını ve geleceklerini inşa etmelerini sağlamayı planlıyoruz" açıklamalarında bulundu.