Dehşet evinden yeni detaylar..."Bildiğiniz cehennemi yaşadım"

TAKİP ET

Bursa'da, arkadaşı Recep Özaslan'ı (47) gözlerinin önünde öldüren sevgilisi İlyas Sarıkaya'nın (49) silahlı saldırısında ağır yaralanan ve yaralı haldeyken 21 gün boyunca tecavüze uğrayan F.O. (43), yaşadığı kabus dolu günleri anlattı.

Bursa’da, arkadaşı Recep Özaslan’ı gözlerinin önünde öldüren sevgilisi İlyas Sarıkaya’nın silahlı saldırısında ağır yaralanan ve yaralı haldeyken 21 gün boyunca cinsel saldırıya uğrayan F.O. konuştuç

F.O., “Bildiğiniz cehennemi yaşadım. Nedenini bilmiyorum ama önce arkadaşını vurdu. 3 tane mermiyle öldü zaten arkadaşı. 2 tane daha ‘Garanti olsun’ dedi, üstüne sıktı. Onu daha hızlı vurdu, benimle bayağı kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı. Bir saat sürdü beni vurması, 8 mermi sıktı. 1’i çıktı vücudumdan, 1’ini hastanede aldılar. 6 tane mermi hala vücudumda onunla yaşıyorum"

F.O., "Yaşamaya çalışıyorum yaşamaksa. Gece uyudu zaten, sabah kalktığında yani hiçbir madde falan da kullanmamıştı. Çok ağır uyuşturucular kullanıyordu ama madde de kullanmamıştı. Gayet kafası açıktı, ayıktı. Uykudan kalktı. Direkt zaten kapıları yokladı, kontrol etti. Sonra arkadaşına, hiçbir nedensiz, ‘Siz terane mi çeviriyorsunuz, benim arkamda terane mi var? Çabuk bana zulayı çıkar’ deyip onu vurdu. Sonra bana geldi sıra. Kuzu kuzu bekledim sıramı. En son söylediğim şey, Rabbim duyan sensin, bilen sensin, beni evladıma kavuştur dedim, ilk mermiyi yediğimde. Bana da ‘Bu evde 7 tane gizli kamera var biliyorum. Kameraları çıkar, seni vurmayacağım. Açacağım kapıyı gideceksin. Çıkaramazsan yiyeceksin mermiyi’ dedi. Tabii öyle bir şey olmadığı için çıkarma şansım yok. ‘Yok öyle bir şeyi nereden bulayım ben kamerayı’ deyince, başladı ateş etmeye.”

MİLLİYET