Göztepe yıldız Fransız oyuncuya teklif götürdü!

TAKİP ET

Göztepe, Akhisarspor'dan ayrıla Josue'nin yanı sıra son olarak Fransa Ligue 1'de Dijon forması giyen orta saha oyuncusu Gourcuff'a teklif götürdü

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon ses getirecek bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Göztepe, on numara transferini hafta sonuna kadar çözmek için düğmeye bastı.

OLUMLU SONUÇ ALINDI

Kosta Rikalı Celso Borges'in performansından memnun olmayan Göz-Göz, bu oyuncunun yerine daha önce Akhisarspor'dan ayrılan Josue'ye talip olurken listesine yeni bir ismi daha ekledi. Sarı-kırmızılılar, Fransa Ligue 1'de geçen sezon Dijon forması giyen 33 yaşındaki Fransız on numara Yoann Gourcuff'a da teklif götürdü.

BORGES'İN YERİNE

Fransa ekibiyle sözleşmesi sona eren deneyimli orta saha oyuncusuyla menajeri kanalıyla bir ön görüşme yapan Başkan Mehmet Sepil transferde önemli bir yol kat etti. Borges'in yerine mutlaka bir on numara alacak olan Başkan Sepil, yine bonservisi elinde olan Portekizli Josue için de temaslarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, Gourcuff ve Josue'den birini en kısa sürede kadroya katmak için yoğun mesai harcıyor.

MEVLÜT'E RAKİP ÇIKTI

Mevcut kadrosunda ileri uçta Jerome ve yeni transfer Eren Derdiyok'u barındıran Göztepe'de golcü transferi yeniden gündeme gelirken, yönetimin talip olduğu Mevlüt Erdinç için rakipler arttı. Geçen sezonu Antalyaspor'da geçiren Mevlüt için eski kulübünün yanı sıra ligin yeni ekibi Gazişehir ve Ç.Rizespor da devreye girdi. Taliplerinin çoğalmasıyla fiyatı artan Mevlüt'ü şimdilik beklemeye alan Göz-Göz yönetimi, Akhisarspor'un eski golcüsü Seleznyov ve Çin ekibi Henan Jianje'de forma giyen Fernando Karanga'nın transferine ağırlık verdi.

HUTCHİNSON ISRARI SÜRÜYOR

Göztepe, transfer listesine aldığı Beşiktaşlı Atiba Hutchinson ile temaslarını sürdürüyor. Teknik direktör Tamer Tuna'nın orta sahadaki etkinliği artırmak için ısrarla istediği Kanadalı futbolcu ile yönetim pazarlıklarını sürdürüyor. 6 sezondur forma giyen 36 yaşındaki futbolcuyla anlaşılması halinde Beşiktaş yönetimi ile bonservis bedeli için masaya oturacak.

AVCI'NIN FİKRİ ETKİLİ OLACAK

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı'nın da Hutchinson'ın transferinde görüşü etkili olacak. Avcı'nın Kanadalı yıldız oyuncunun planları arasında yer almadığı öğrenilirken sarı-kırmızılılar transferi sonlandırmak için iki koldan girişimlerini çok yoğun bir şekilde sürdürüyor

TRİBÜNLER ŞOVA HAZIR

Pazar günü sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak olan Göztepe'de taraftarlar gözünü sezonun ilk maçına çevirdi. Sarıkırmızılı yönetim karşılaşmanın biletlerini bugün saat 15.00'ten itibaren satışa sunacak. Buna göre VIP tribün 297 lira, numaralı 189 lira, maraton 109 lira ve kale arkası ise 27,5 liradan satışa sunulacak. Sezon öncesi tamamen kombineye ayrılan numaralı ve maraton tribüne kulübe bilet devri olması halinde satışa açılacak. Taraftarların biletlere hücum etmesi bekleniyor.

ZİNCİR KIRACAK

Göztepe, son 4 yıldır ligde oynadığı ilk maçları kazanamadı. Son olarak 2014-2015'te 2'nci Lig'deyken Çubuk'u 2-0 yenen Göz-Göz, o dönemden beri ilk hafta gülemedi. Sarı-kırmızılılar 1'inci Lig'de mücadele ettiği 2015-2016'da Elazığ'la 2-2 berabere kaldı, 2016-2017 sezonuna 1-1'lik Gazişehir beraberliği ile başladı. Süper Lig'de ilk yılında F.Bahçe ile 2-2 berabere kalan İzmir ekibi, geçen sezona ise Yeni Malatya yenilgisiyle başladı.

izmir gündemi izmir haberleri göztepe