Hande Erçel'in yüzüne ne oldu? 'Çökmüş' yorumları geldi...

TAKİP ET

77. Cannes Film Festivali'ne katılan ünlü oyuncu Hande Erçel, tarzıyla ilgili birçok eleştiri aldı. Kırmızı elbisesindeki abartılı detaylar ve makyajı hiç beğenilmeyen Erçel'e bir yorum da Demet Akalın'dan geldi. Akalın, "Yüzü gözü ne olmuş bu kıza ya, çökmüş" dedi.

77. Cannes Film Festivali'ne katılan ünlü oyuncu Hande Erçel, tarzıyla ilgili birçok eleştiri aldı. Kırmızı elbisesindeki abartılı detaylar ve makyajı hiç beğenilmeyen Erçel'e bir yorum da Demet Akalın'dan geldi. Akalın, "Yüzü gözü ne olmuş bu kıza ya, çökmüş" dedi.

Hakan Sabancı ile ilişkisiyle son dönemin en çok konuşulan ismi olan ünlü oyuncu Hande Erçel, reklam yüzü olduğu takı markasının onur konuğu olarak Cannes Film Festivali'ne gitti. 

Cannes kırmızı halısında poz veren Hande Erçel'in kıyafeti sosyal medyada hiç beğenilmedi. Festival için kırmızı bir elbise seçen Erçel, elbisesini aynı renkteki topuklu ayakkabıları ile kombinledi.

Tarzının aşırı gösterişli bulunması nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulan Hande Erçel'in zayıflığı ve yüzündeki çökmüş ifade de çok konuşuldu.

medyafaresi.com