İzmir'de evlat dehşeti: Anne ve babasını öldürüp intihar etti

TAKİP ET

İzmir Torbalı'da yasaklı madde bağımlısı olduğu iddia edilen genç ailesi ile yaşadığı tartışma sonrasında cinnet geçirdi. Anne ve babasını öldüren genç intihar etti.

İzmir Torbalı'da akşam saatlerinde meydana gelen olay büyük üzüntü yaşanmasına neden oldu. İddialara göre uyuşturucu bağımlı olan 25 yaşındaki genç henüz belirlenemeyen bir nedenle ailesi ile tartışma yaşadı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşürken K.Y. cinnet geçirerek annesi ve babasına silahla ateş etti.

İzmir'in Torbalı ilçesinde uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir genç, tartıştığı anne ve babasını tabancayla vurup sonra aynı silahla kendi kafasına ateş etti. Meydana gelen korkunç olayda anne ve baba hayatını kaybederken, katil oğul ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay akşam saatlerinde, ilçeye bağlı Tepeköy Mahallesi 4508 Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen K.Y. (25), henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı annesi S.Y. (48) ve babası H.Y. (50) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesinin ardından K.Y., annesi ve babasına ateş etti. Anne ve baba kanlar içerisinde yere yığılırken K.Y., aynı tabanca ile kendi kafasına ateş etti.

Ailenin 13 yaşındaki kızı silah sesleri üzerine tartışmanın yaşandığı odaya girdiğinde ailesini kanlar içerisine yerde yatarken buldu. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber veren çocuğun ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri anne ve babanın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken silahı ateşleyen genç ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ailesi abisi tarafından yok edilen kız çocuğu ise dayısına teslim edildi.

ODA TV