Kamyona çarpan otomobil hurdaya döndü. Genç kadın feci şekilde can verdi

TAKİP ET

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde dün akşam feci bir kaza yaşandı. Aşırı hız sonucu sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, kamyona k gibi saplanarak hurdaya döndü. Feci kazada otomobilde sıkışan 31 yaşındaki sürücü Tuba Elitaş, hayatını kaybetti. Kaza anı başka bir aracın güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi

Düzce'de Anadolu Otoyolu'nda kamyona arkadan çarpan otomobil sürücüsü aracın içinde sıkışarak hayatını kaybetti. Kaza anı başka bir aracın güvenlik kamerasına yansıdı.

 Kaza, saat 21.30 sıralarında Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli çıkışındaki viyadükler üzerinde meydana geldi. Ankara yönünden İstanbul istikametine giden 31 yaşındaki Tuba Elitaş idaresindeki otomobil, aynı istikamete giden Semih Şirin idaresindeki kamyona çarptı.

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Kamyona ok gibi saplanan otomobil çarpmanın etkisi ile hurdaya dönerken kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan sürücü Tuba Elitaş, olay yerinde yaşamını yitirdi.

İtfaiye görevlileri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Elitaş'ın cenazesi otopsisi yapılmak üzere Düzce Üniversitesi morguna kaldırıldı. Tuba Elitaş'ın Düzce Pakmaya Anaokulu'nda hizmetli olarak çalıştığı öğrenildi.

Kaza anı başka bir aracın güvenlik kamerasına saniye, saniye yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

www.medyatava.com