Karabağlar'da İYİ Partili Turgut İddialı 'Biz Kazanacağız'

TAKİP ET

İYİ Parti'nin Karabağlar Adayı olabilmek için çalışmalarına hız veren Enver Şerif  Turgut, projelerini İzmir Gündemi'ne anlattı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde aday adayları projeleriyle kendilerini tanıtmaya devam ediyor. İzmir’in metropol ilçelerinden olan Karabağlar’da belediyeyi elinde bulunduran CHP’nin yanı sıra AKP, İYİ Parti, HDP ve MHP’de güçlü adaylarla yarışı kazanmak istiyor. İYİ Parti’de danışma kurulunda görev yapan ve hem ilçede hem de partide sevilen isimlerden olan Enver Şerif Turgut, çalışmalarını İzmir Gündemi’ne anlattı. Seçim çalışmalarına seçimden önce başladığına vurgu yapan Enver Şerif Turgut, “Karabağlar, demografik yapısı itibariyle diğer ilçelerden farklı bir durumda. Bu sebeple Karabağlar’da hiçbir zaman seçim kolay olmadı, olmayacaktır. Benim siyasette birincil önceliğim vatandaşa dokunmaktan geçiyor. Her gittiğim esnaf ziyaretinde, vatandaşlarla buluşmamla onlarla fotoğraf çektiriyorum. Bu çekildiğimi fotoğrafları, onlara mutlaka ulaştırıyorum. Dijital de kaldı mıydı unutuluyor birçok şey. Ben bir fotoğrafla onlara tekrar ulaşabiliyorum” dedi.
 


‘SİYASET VATANDAŞA DOKUNMA İŞİDİR’
 
Bugüne kadar Karabağlar’da hiçbir göreve talip olmadığının altını çizen Turgut, “Çok uzun zamandır Basın Sitesi’nde yaşıyorum. Buradaki birçok arkadaşım, ilçenin sorunlarını bana iletiyorlar ve görev yapmam için baskıda bulunuyor. Karabağlar, Hatay’dan ibaret değil. Karabağlar’ın arka taraflarının bir an önce hizmete kavuşturulması gerekiyor. Limontepe’de yaptığım bir mahalle ziyareti sırasında, ‘Herkes bize söz verdi, kimse bir şey yapmadı’  diyen vatandaşlarımızın sayısı epey fazla. Siyaset  vatandaşa dokunma işidir. Ben bu görüşmeleri seçim gelmeden önce yapıyordum” dedi.


 
‘BİZ KAZANACAĞIZ’
 
Karabağlar’daki siyasi dengelere de değinen ve iddiasını ortaya koyan Turgut, “AKP ve CHP’nin oyları çok yakın. Biz İYİ Parti olarak burada çok önemli bir durumdayız. Şahsıma verilecek 40 bin oy olacağını biliyorum. Bu konuda da iddialıyım. Partimin oylarıyla birlikte Karabağlar’da biz kazanacağız.  80 kişilik hepsi alanında uzman bir kadroyla çok önemli toplumsal, teknik projeler üretiyoruz” dedi.
 
 

enver şerif turgut karabağlar iyi parti