Pelin Akil ile Anıl Altan boşanıyor mu? Açıklaması kafa karıştırdı

TAKİP ET

2016 yılında evlenen ve üç yıl sonra da ikiz kızları Lina ve Alin'i kucaklarına alan Pelin Akil ile Anıl Altan hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Boşanacakları iddia edilen çiftten Pelin Akil, "Tartışmalar oluyor, boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok" dedi.

2016 yılında evlenen ve üç yıl sonra da ikiz kızları Lina ve Alin'i kucaklarına alan Pelin Akil ile Anıl Altan hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Boşanacakları iddia edilen çiftten Pelin Akil, "Tartışmalar oluyor, boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok" dedi.

2016 yılında evlenen ve magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Pelin Akil-Anıl Altan çiftinin ikiz kızları Alin ve Lina 2019 yılında dünyaya gelmişti. 

Mutlu bir evliliği olan Pelin Akil ve Anıl Altan çifti hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Çiftin boşanacağı iddialarının magazin gündemine bomba gibi düştü.

Bir süredir beraber görüntülenmeyen çiftten 

Pelin Akil, "Tartışmalar oluyor, boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok" dedi.

"HER ŞEY YOLUNDA"

Dün akşam bir arkadaşının davetinden çıkarken Muhabir Online tarafından görüntülenen Pelin Akil, "Bir süredir birlikte görüntülenmiyorsunuz, boşanma iddiası için ne söylemek istersiniz?" sorusu üzerine konuştu. Ayrılık iddiasını yalanlayan oyuncu "Bunu ispatlamak için bir şey yapmaya gerek yok, her şey ortada. Tabi ki de tartışmalarımız oluyor. Bunlar da kulaktan kulağa başka şekilde yayılıyor. Boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok. Her şey yolunda" dedi.

Ünlü oyuncunun "Şu anda boşanma yok" demesi kafa karıştırdı. 

medyatava.com