Serdar Ortaç alkole ve sigaraya tövbe etti: Tertemiz bir sayfayla başlayacağım

TAKİP ET

Yıllardır MS hastalığıyla mücadele ettiği bilinen Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde Harbiye'de verdiği konserde ayakta durmakta zorlandığı görülmüştü. Bu görüntülerin ardından fazla alkol tükettiği iddia edilmişti. Serdar Ortaç, şimdi ise yaptığı açıklamayla takipçilerini sevindirdi.

Serdar Ortaç, son olarak Harbiye konseri sonrası kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Sosyal medyada açtığı canlı yayınlara alkollü çıktığı için eleştirilerin hedefi olan Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde konser verdiği sahneye çok fazla alkol tüketerek çıktığı iddia edilmişti Ayakta durmakta zorlanan ve şarkıları dahi okumakta zorlanan Ortaç, bir canlı yayın açarak içini döktü.

Sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yapan Ortaç, alkol ve sigarayı bıraktığını duyurdu. Ortaç, şu ifadeleri kullandı: "Bugün içkiyi ve sigarayı bırakmamın ikinci günü. Konsere tertemiz bir sayfayla başlayacağım. Doktoruma teşekkür ediyorum beni tedavi ettiği için."

Daha önce yaptığı açıklamada borçlarının belini büktüğünü ve 15 milyon TL ödediğini söyleyen Ortaç, Instagram hesabından açtığı canlı yayın da "Her şeyimi kaybettim. Sağlığımı da kaybettim. Babam, kardeşim, gitaristim öldü. Bunların hepsi beş sene içerisinde oldu. Boşandım. O en hafifi. Kaybedecek bir şeyim yok yani. Magazinde ne dedikleri önemli değil. Dönüp evim yansa bakmam yani... Hata yaptığımı biliyorum ama... İçmezsem hata yapmam" demişti.

Odatv.com