Serdar Ortaç yayında dert yandı... Sahneye sarhoş çıkmıştı: İçki itirafı

TAKİP ET

Serdar Ortaç, bu kez sosyal medyada yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Son olarak sahneye sarhoş çıktığı görüntülerle gündeme gelen Ortaç, takipçilerine "Her şeyimi kaybettim" diye konuştu.

Son dönemde sosyal medyada açtığı canlı yayınlarda yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde yer alan Serdar Ortaç, özel hayatıyla da çok konuşuluyor. 2014 yılında İrlandalı manken Chloe Loughnan ile nikah masasına oturmuştu. Ancak çiftin mutluluğu kısa sürdü. 2019 yılında ise tek celsede manken eşiyle boşandı.

SARHOŞ HALDE SAHNEYE ÇIKTI

Sahne performansıyla da dikkat çeken Ortaç, son olarak son sahnesinde sevenlerini şaşırtmıştı. Ortaç, Harbiye'de sarhoş şekilde sahneye çıkmıştı. Ortaç, "Sarhoş oldum, içkinin Allah belasını versin" açıklamasında bulunmuştu.

Sık sık alkolü fazla kaçırıp kendini kaybeden Serdar Ortaç'ın bu halleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ortaç, bu kez sosyal medyada açtığı canlı yayında söyledikleriyle gündem oldu.

"HER ŞEYİMİ KAYBETTİM"

Serdar Ortaç, “Her şeyimi kaybettim. Sağlığımı da kaybettim. Babam, kardeşim, gitaristim öldü. Boşandım. Hata yaptığımı biliyorum. İçmezsem hata yapmam. Bıraktığım gün bence ağrılarım da azalacak” sözleri ile sosyal medya yayınında izleyicilerine içini döktü.

Odatv.com