Üniversitede Nijeryalı öğrencilerle seks skandalı! Karabük Üniversitesi'nde okuyan Nijeryalı göçmenlerle birlikte olan öğrenciler cinsel hastalıklarla boğuşuyor

TAKİP ET

Karabük Üniversitesi'nin itiraf sayfasına gelen gönderiler sosyal medyayı karıştırdı. Afrikalı göçmenlerle cinsel birliktelik yaşadıklarını itiraf eden erkek ve kız öğrenciler cinsel hastalık kaptıklarını anlattı. Kimi HPV kimi de HIV şüphesi ile hastaneye gittiğini söyledi, kimi de utancından doktora gitmeye korktuğunu itiraf etti. Sayfaya ulaşan öğrencilerin ardı arkası kesilmiyor.

Karabük Üniversitesi'nde okumaya gelen Nijeryalı öğrencilerle ilgili skandal bir iddia ortaya atıldı. Üniversitenin öğrencilerinin yönettiği itiraf sayfasına gelen gönderilen sosyal medyanın gündemine oturdu.

Son zamanlarda Karabük Üniversitesi'nde sayısı giderek artan Afrikalı göçmenlerin Türk öğrencilere zor anlar yaşattığı ve özellikle kadın öğrencilere tacizde bulunup tehdit savurdukları iddia ediliyordu.

Üniversitenin itiraf sayfasına gelen son paylaşımlar ise gündeme bomba gibi düştü. Öğrenciler tarafından yönetilen itiraf sayfasına gelen gönderilere göre Nijeryalı göçmenlerle birliktelik yaşayan erkek ve kadın öğrenciler cinsel yolla bulaşan hastalıklarla boğuşuyor.

İddiaya göre cinsel birliktelik yaşayan öğrencilerin kimisi HPV kimisi de HIV şüphesiyle hastaneye başvurdu. Bazı öğrenciler ailelerinden korktukları için genital bölgelerinde ve vücutlarında sivilceler çıkmasına rağmen hastaneye gitmedi.

Karabük Üniversitesi öğrencileri tarafından yürütülen itiraf sayfasında, Afrikalı göçmenlerle cinsel birliktelik yaşayan Türk erkek ve kız öğrenciler cinsel yolla bulaşan hastalık kaptıklarını anlattı. Kimisi HPV kimisi de HIV şüphesiyle hastaneye gittiğini belirterek sayfaya ulaşan öğrencilerin ardı arkasının kesilmediği görüldü.

medyatava.com